Ett Hem

Ett Hem var en privat bostad byggd 1910. De människor som byggt den hade en benägenhet för skönhet, och de lämnade sitt märke på detta radhus, beläget i ett lugnt bostadsområde i Stockholms stad. Denna konst och hantverksbyggnad är ett lugnt hem hemifrån, fördjupat i den skandinaviska estetiken där funktionaliteten möter skönhet.

Framgången med att omsorgsfullt omvandla huset till ett hotell, samtidigt som det behålls
originalets individualitet och personlighet är ett testamente för fastheten
av inredningsarkitekt Ilse Crawford som har varit med i projektet sedan starten.

Att omvandla huset till ett hotell har varit en otroligt ömtålig process: ägaren Jeanette Mix ville behålla sin personlighet, men den hade också att erbjuda alla de tjänster som krävs av moderna resenärer. Resultatet är att Ett Hem igen är ett lyckligt hus fyllt med den bästa samlingen möbler, skandinaviska antikviteter och design.

Med tolv rum erbjuder Ett Hem kräsna gäster bekväma interiörer och sovrum som är fulla av sommarljus av ljus. Utomhus är innergården en hemlig stadsvildmark som är den perfekta platsen för sommar frukostar eller slingrar på kvällen över en kyld flaska vin.

Ett Hem är inte det vanliga hotellet. Ett hem är en plats där gästerna behandlas som familjemedlemmar, en plats som gör att gästerna kan bli en del av det och känna sig hemma.