Nordic Light Hotel

CENTRAL PLATS I STOCKHOLM

Nordic Light Hotel är medlem i Preferred Hotels. Hotellet omfattar de skiftande nyanserna hos skandinaviskt ljus, konster och individer. Placeringen, precis vid Stockholms centralstation, flygplatsens kommunikationer, shopping, restauranger och det pounding hjärtat av staden, är svårt att slå.

Alla 169 rum har en arbetsstation, gratis wifi, en ljus och balanserad inredning, maximal ljudstyrning och högkvalitativa sängar för en god natts sömn. Hotellets inredning var inspirerad av det mest framträdande nordiska elementet – ljuset. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form, med ett ständigt skiftande ljusschema.

På övervåningen finns ett eget affärscentrum Light Meetings med 14 flexibla och bekväma konferensrum – det största för upp till 150 personer. Light Meetings erbjuder spetsteknik, möjlighet att ändra stämningen i rummet med inspirerande ljusdesign och alltid professionell och hjälpsam personal på plats. På undervåningen finns en tandläkarklinik som specialiserar sig på professionell tandblekning.

Nordic Light Hotel ägs och drivs av Nordic Hotels & Resorts AB / AS, som ingår i Petter Stordalen Strawberry Hospitality Group.

tandblekning

DESIGN OCH NORDIC LIGHT HOTEL

Deras idé från början var att skapa en dynamisk social plattform där konceptet design innefattar en process och förändring snarare än en viss möbel. På deras hotell, moderna vuxna och krävande misfits – människor som är ärliga, snälla och går på egen väg. Tillsammans skapar vi designen: ett koncept, en känsla och ett rum.